Kistor

Här finner ni ett urval av de kistor som vi har i lager och de som finns att beställa.

Vill ni se hela sortimentet kan ni gå in på Fredahl Rydéns hemsida via länken nedan

Fredahl Rydéns

Standard

Ljusbrun, antikgrå, vit

“Klassisk kista av spån- och MDF-skiva med vackra trähandtag, gångärn och nyckellås. Tyginredning i form av madrass, kudde och täcke med överlakansflik i bomull. Stilrena detljinslag i täcket. Lock- och sidokldsel i tyg. Finns i ljusbrun, antikgrå, valnöt och körsbär. Finns alternativ med trä och metall handtag." ”

Ornament

Antik, ljusbrun, valnöt, målad vit

“Klassisk folierad kista, tillverkad av spån- och MDF-skiva. Vackra trähandtag och hörnskärningar samt gångjärn och nyckellås. Tyginredning i form av madrass, kudde och klassiskt noppat täcke med överlakansflik i bomull. Lock med vackert draperade dekorationer. Sidoklädsel i tyg. Finns i antik, ljusbrun, valnöt och målad vit. Finns med både trä och metall handtag.”

Linnéa

“ Elegant laserad kista med motiv av Linnéa. Klätt ock med vackert draperade dekorationer på kista med gångjärn och nyckellås. Tyginredning i form av madrass, kudde och klassiskt noppat täcke med överflik i bomull. Sidoklädsel i tyg.”

Vit, ljusbrun

“”

Azur

“Klassisk kista av spån- och MDF-skiva med vackra metallhandtag, gångjärn och nyckellås. Tyginredning i form av madrass, kudde och täcke med överlakansflik i bomull. Stilrena detlajinslag i täcke. Lock- och sidoklädsel i tyg.”

Enkel

Brun, antikvit

“Stilren folierad kista av spån- och MDF-skiva. Tyginredning i form av madrass, kudde och täcke medöverlakansflik i bomull. Sidoklädsel av mönsterpressat pappersmaterial. Oklätt lock. Finns även som extra bred och lång. Finns i brun och antikvit.”

Natur

Obenhandlad furu, betsad furu, vitlaserad furu

“Stilren massiv kista i furu med passande läderstropp. Tyginredning i form av madrass, kudde och täcke med överlakansflik. All inredning i bomull. Oklätt lock. Finns även som extra bred och lång då utan läderstropp. Finns i betsad furu, obehandlad furu samt vitlaserad furu.”

Akvarell

Vit, svart, british racing green

“Elegant kista med vackra metallhandtag, gångjärn och nyckellås. Lackad i vit, svart, british racin green eller ivalfri NCS-färg. TYginredning i form av madrass, kudde och täcke med överlakansflik i bomull. Stilrena detaljinslag i täcket. Lock- och sidoklädsel i tyg. Finns i vit, svart och british racing green.”

SiteLock