Urnor

Här finner ni ett urval av de urnor vi har i vårt sortiment

Vill ni se hela sortimentet kan ni gå in på Fredahl Rydéns hemsida via länken nedan

Fredahl Rydéns

“ ”

Classic

Oljad ek, björk, obehandlad furu, vit

“Tillverkad av svenskt trä i vår fabrik. Finns i ek, furu, björk och vitmålad. Förgängligt material. Välj mellan knopp eller kors.”

Xenon

Grön, naturvit, svart

“Urna tillverkad av Arboform, en ekologisk trämassa, som till 100% är bioologiskt nedbrytbar. Den nätta guldfärgade dekoren ger urnan en känsla av elegans. Finns i färgerna naturvit, svart och grön. Sänkband i linne medföljer.”

Bark

Röd, vitmålad, grön, naturvit, blå

“Tillverkad av bark. Finns vitmålad eller infärgat grön, naturvit, blå eller röd. Tillverkad av förgängligt material.”

Tellus

vit med 14 olika bandfärger

“En personlig urna som är 100% nedbrytbar. Till urnan följer en nätt och vacker avtagbar fjärilssymbol på magnet som kan tas med hem. På det eleganta sidenbandet som finns att välja i flera färger, skrivs en sista hälsning med silverfolierad text. Sänkningsband i siden medföljer. För varje såld tellus urna doneras 5 kr till WaterAid.”

Hjärta

Vit med motiv av rosor, hav eller sommaräng

“Tillverkad av MDF och papp med loch i massivt trä. Väj på motiven hav, rosor eller sommaräng. Förgängligt material.”

Beyond life

Grågrön, rosa, vit

“Formgjuten urna tillverkad av 100% nedbrytbar potatisstärkelse och träfibermassa. Tanken med denna urna är att de sörjande ska kunna plantera medföljande fröer sa att nytt liv kan gro och växa till skir grönska i form av blålila ängsblomster och en björk. Urnan finns i färgerna rosa, grågrön och vit.”

Sand

“Tillverkad av sand från vår svenska kust. Med sin tömningsventil i botten lämpar den sig extra bra för spridning av aska till sjöss. Förgängligt material.”

SiteLock